Module Leerlingenadministratie

Met Schoolonline wordt je leerlingenadministratie kinderspel – inclusief leerlingenrekeningen en zendingen naar het Departement Onderwijs.

Automatisch ingevulde Edison/Discimus-zendingen

Met de leerlingenadministratie genereer je de Edison/Discimus-zendingen voor het Departement Onderwijs. Denk bijvoorbeeld aan in- en uitschrijvingen, GOK, GON, onderwijs aan huis, eerste drie schooldagen, problematische afwezigheden en aanwezigheden kleuters. De officiële formulieren en documenten vult Schoolonline automatisch in. Je print ze ook snel en eenvoudig uit.

"We kunnen op elk moment de punten en de zorgdossiers van diverse klassen bekijken, wat voor veel tijdswinst zorgt. Bovendien drukken we onze 400 rapporten af in 2,5 uur. Een openbaring!"

Jan Vervaecke, directeur De Bever Roeselare

Strikte controle gegevens

Schoolonline garandeert je strikte controles en wordt steeds bijgestuurd in functie van regelgeving en omzendbrieven. Gegevens die niet aan de voorwaarden van het Departement Onderwijs voldoen? Schoolonline stuurt deze gegevens gewoon niet door en raadt je aan de gegevens aan te passen..

Gepersonaliseerde documenten

Met deze module maak je gepersonaliseerde brieven en documenten aan. Gegevens van kinderen en kleuters worden automatisch ingevuld in je specifieke schooldocumenten, zoals brieven voor uitstappen of sportdagen.

Koppel direct met je boekhouding

Synchroniseer leerlingenrekeningen en –facturen automatisch met externe boekhoudpakketten als Exact software en Wis@acc. Er zijn geen extra kosten: Schoolonline is een open pakket dat je als school zoveel mogelijk keuzevrijheid biedt.

Uitbreiding: Beter boekhouden met leerlingenfacturatie

Met de uitbreidingsmodule leerlingenfacturatie beheer je de rekeningen en facturen van de leerlingen en kleuters. Maak gebruik van de handige tools voor het uitvoeren van domiciliëringen en het opvolgen van betalingen, het automatisch afpunten via CODA-bestanden of het opsplitsen en samenvoegen van facturen op basis van bijvoorbeeld de gezinssituatie. Maar ook het beheren van aanmaningen, en het printen en mailen van facturen en fiscale attesten, kan perfect.