Module: Personeelsadministratie

Met deze Schoolonline-module beheer je je volledige personeelsadministratie, waaronder ook opdrachten en zendingen naar het Departement Onderwijs.

Flexibel en eenvoudig

Deze module maakt je personeelsadministratie flexibel en eenvoudig. Je krijgt handige tools voor het beheer van personeelsgegevens, de opdrachten, de opdracht- en niet-opdrachtgebonden dienstonderbrekingen en diploma’s.

"Als je vroeger een lijst nodig had, moest ik dat altijd op het personeels- of leerlingensecretariaat vragen. Met Schoolonline heb je in een paar seconden zelf direct de gewenste lijst gemaakt."

Christelle Veys, administratief medewerkster Sint-Franciscus Evergem

Slim gevonden: Edison

Vervolgens genereer je Edison-bestanden voor het Departement Onderwijs. De officiële formulieren en documenten (PERS-, RVA-, RKW-formulieren, C4’s, pensioenaanvragen, medische controle) vervolledigt Schoolonline automatisch. Ook printen doe je in een handomdraai.

Strikte controles

Schoolonline staat garant voor strikte controles en wordt steeds bijgestuurd op basis van de meest recente regelgeving en omzendbrieven. De zendingen kunnen enkel worden gegenereerd wanneer alle foutmeldingen zijn weggewerkt. Sinds de personeelsadministratie werd ingevoerd, kreeg Schoolonline steeds de beste score van het Department Onderwijs.

Gepersonaliseerde documenten

Met de personeelsadministratie kan je ook automatisch gepersonaliseerde brieven en documenten genereren zoals contracten, personeelsfiches of eigen personeelslijsten. Heel handig: in jouw schoolspecifieke documenten vult Schoolonline alle personeelsgegevens in.